Fietstocht 19 juli

Deze keer is er een mooie tocht uitgestippeld richting Achterveld. De afstand is ongeveer 25 à 30 km.
Klik hier voor meer informatie 

Inloggen bestuur

Mededeling reiscommissie

images 4Voor de 5-daagse reis naar Duitsland van 26 t/m 30 augustus is er door omstandigheden een 2-persoons kamer vrij gekomen. Mocht u interesse hebben bel dan even naar Frits Velker of Arie Steinmann.
Frits 033 286 7078, Arie 033 286 3996

logoenplaats250Vereniging "Senioren Belangen" is opgericht op 10 december 2015 met als hoofddoel lokaal de belangen te behartigen van de leden in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Senioren Belangen is een algemene en zelfstandige belangenorganisatie van en voor senioren en voert een eigen, onafhankelijk beleid.

Steeds meer overheidstaken worden aan de gemeenten overgedragen. Sterke seniorenverenigingen zijn daarom onmisbaar om de belangen van senioren op gemeentelijk niveau goed te behartigen.
Iedereen heeft echter een eigen reden om lid te zijn. De één is lid uit solidariteit met de doelstellingen van Senioren Belangen, de ander om ervoor te zorgen dat dingen op lokaal niveau goed geregeld zijn: toegankelijk openbaar vervoer, of voldoende en goede woon- en zorgvoorzieningen, en goede inkomensvoorzieningen. 

 
logoswo
         Woudenberg
 
 
 
  
     SWO Scherpenzeel/Renswoude

 Scherpenzeel-Renswoude

 

 

             Facebook logo                  privacy verklaring

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
Onze vereniging is aangesloten bij de landelijke Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv).
FASv weblogo
 logo nvog 250
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.