Steeds meer overheidstaken worden aan de gemeenten overgedragen. Sterke seniorenverenigingen zijn daarom onmisbaar om de belangen van senioren op gemeentelijk niveau goed te behartigen.
Iedereen heeft echter een eigen reden om lid te zijn. De één is lid uit solidariteit met de doelstellingen van Senioren Belangen, de ander om ervoor te zorgen dat dingen op lokaal niveau goed geregeld zijn: toegankelijk openbaar vervoer, of voldoende en goede woon- en zorgvoorzieningen, en goede inkomensvoorzieningen. 

Weer anderen sluiten zich aan vanwege onze activiteiten en diensten: cursussen, bijvoorbeeld computer en internet, voorlichting over zaken die leven onder senioren of sociale activiteiten. Van fitness en fietstochten tot theaterbezoek, reizen of leeskringen. Of vanwege de drukbezochte, gezellige ontmoetingen, informatieve bijeenkomsten, gezamelijke maaltijden en vanwege de mogelijkheid om zelf actief te zijn als vrijwilliger, door bijvoorbeeld anderen te helpen met gebruik van eigen kennis en ervaring.Waarom lid worden?

Wij werken, waar relevant, samen met andere zelfstandige senioren verenigingen in het land en zijn daarom aangesloten bij de Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv). Onder deze federatie kunnen we kortingsfaciliteiten en services aanbieden en worden onze landelijke belangen behartigd door het lidmaatschap van de vereniging Koepel Gepensioneerden.
koepel gepensioneerden logo 250
Vereniging Koepel Gepensioneerden is de grootste non-profit organisatie, die de collectieve belangen behartigt van de leden van de ca. 150 aangesloten verenigingen en zo mogelijk van alle ouderen in Nederland. Gesteund door een grote achterban is zij een relevante, professioneel erkende en invloedrijke partij bij de bepaling van het beleid op het gebied van pensioenen, inkomen en koopkracht, zorg, welzijn, wonen en mobiliteit, zowel in Nederland als op onderdelen ook in Europa.

Lid van Senioren Belangen: omdat je samen meer kunt doen voor uw belangen!
Zeker als het gaat om de belangen van senioren. Een mondige groep die groeit in aantal. Die ziet dat er, als we niets doen, onaanvaardbare situaties ontstaan. Daarom zetten wij ons in voor onder andere het op peil houden van voorzieningen op het gebied van wonen, gezondheid en mobiliteit. En dat zijn maar een paar van de onderwerpen waar wij ons op focussen.

kaartspelersVoordelen van lidmaatschap:
U kunt gebruikmaken van onze services en diensten. U kunt vragen of problemen voorleggen en wij gaan zorgen dat u een bruikbaar advies ontvangt of naar de juiste instantie wordt doorverwezen. Verder kunt u o.a. deelnemen aan ons reisprogramma, themamiddagen, georganiseerde maaltijden en gebruik maken van de voordelen als lid bij een aantal lokale ondernemers. 
Onze nieuwsbrief ontvangt u als lid ongeveer 12 keer per jaar met nieuws uit de vereniging en voor u belangrijke zaken; met reis- en andere ledenaanbiedingen en nog veel meer.

Volg de berichtgeving op onze website voor de meest recente nieuws items.

Senioren Belangen komt op voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren en organiseert activiteiten, die passen bij wat zij leuk vinden. Voldoende reden om nu lid te worden! Doet u ook mee? Want met uw lidmaatschap krijgen wij meer mogelijkheden om nog beter uw lokale belangen te behartigen.
Hoe groter Senioren Belangen is, hoe groter onze vinger in de gemeentelijke pap kan zijn.
 
U kunt zich als lid aanmelden via onze ledenadministratie door het aanvraagformulier in te vullen op deze website" (klik hiervoor rechtsboven op de pagina op "Lid worden?").
Wij bieden u ook de mogelijkheid om u rechtstreeks als lid aan te melden bij onze ledenadministratie. Mail of bel daarvoor met:
 
Jan Harskamp
Paulus Potterlaan 23
3931 TC Woudenberg
tel.nr. 033-2863461
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Contributie
De contributie voor 2021 bedraagt: € 20,00 per persoon per jaar.
U krijgt jaarlijks begin van het jaar een contributienota met het verzoek om via een bankoverschrijving de contributie te betalen. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.
Mocht u in de loop van het jaar lid worden van Senioren Belangen, dan betaalt u contributie vanaf het kwartaal waarin u lid wordt.
Leden die de contributie hebben voldaan en in de loop van een kalenderjaar opzeggen, kunnen de betaalde contributie niet meer terugontvangen.
Bestaande leden kunnen de contributie ovemaken op bankrekeningnr. NL87 RABO 03079301 30 onder vermelding van contributie 2021 en het lidmaatschapsnummer.
 
Senioren Belangen, wij zijn er voor u !
 
logoplaatsnamen250px

 

 
logoswo
         Woudenberg
 
 
 
  
     SWO Scherpenzeel/Renswoude

 Scherpenzeel-Renswoude

 

 

             Facebook logo                  privacy verklaring

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
Onze vereniging is aangesloten bij de landelijke Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv).
FASv weblogo
 logo nvog 250
 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.