Met ingang van 1 mei 2018 biedt de heer Paul de Blok zijn kennis en ervaring op het gebied van computergebruik aan voor leden van Senioren Belangen.
Paul BlokPaul woont iets meer dan een jaar in Woudenberg en wil graag iets doen voor zijn dorpsgenoten.
Hij is, volgens eigen zeggen, niet direct sportief of goed in koken dus deze opties liggen niet direct voor de hand. Waar hij echter wel bedreven in is, is computerkennis en daarin wil hij graag iets doen.

Hij heeft redelijk wat ervaring (20 jaar) met het helpen van familieleden en (brede) kennissenkring op het gebied van computers van het bij elkaar zoeken van componenten of meest geschikte model , tot de bouw van de computer, installatie en laten we zeggen ‘aftercare’ (wat eigenlijk gewoon lifetime support is op alles).

Paul is 35 jaar oud, getrouwd, heeft twee kinderen en werkt full-time als Business Analyst IT binnen Rabobank Nederland op het gebied van betalingsverkeer.
Paul biedt zijn diensten geheel belangeloos aan en doet dit puur om mensen die hulp nodig op dit gebied te helpen.
Paul is beschikbaar op de weekdagen, met uitzondering van maandag, vanaf een uur of half vijf.

Paul de Blok
Laan 1940-1945 nr. 39 Woudenberg
T: 06 5320 2802
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilig internetten: zo blijf je veilig online

Een dag niet online is een dag niet geleefd. Beetje overdreven misschien maar tegenwoordig kun je álles online regelen. Van je bankzaken tot je boodschappen. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Hackers, virussen en onveilige verbindingen liggen overal op de loer. Internet beveiliging wordt dus steeds belangrijker.
Tijd voor een paar handige tips.

Hier worden 19 redenen gegeven waarom de iPad of Tablet de ideale seniorencomputer is. Vooraf een excuus voor de vooroordelen over senioren, die hier worden uitgestort. Trek het u niet aan, we zijn gelukkig allemaal verschillend.

Wilt u meer kunnen doen met uw tablet, computer of met internet? Kom dan naar een SeniorWeb Leercentrum in Woudenberg of Scherpenzeel.

 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.