klusjesmannen500

Wij zijn dringend op zoek naar leden, die in het kader van "Leden helpen Leden" bereid zijn om voor andere leden kleine klusjes in en rondom een woning te willen verzorgen. Voorwaarde is dat het inderdaad kleine, overzichtelijke klusjes zijn. Bijvoobeeld een plant snoeien, iets in huis repareren of verplaatsen, etc. Uiteraard mag de aanbieder, in overleg met de aanvrager, een vergoeding voor de werkzaamheden vragen.
Heeft u bepaalde kennis en/of ervaring, die u kunt en wilt inzetten om andere leden te helpen, meldt u dan aan bij Frits Velker, 033 286 7078 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

klusjesmannen leden helpen leden
Regelmatig krijgen wij als bestuur een verzoek van leden om hulp of advies. Dit betreft vaak zeer uiteenlopende zaken. Bijvoorbeeld kleine klusjes in en rond de woning. U kunt hiervoor altijd bellen of mailen met ons secretariaat 033-286 2747 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor specifieke vragen of hulp op het gebied van de belastingformulieren of het aanvragen van huurtoeslag of zorgtoeslag kan gebruik worden gemaakt van de diensten van de mensen van de Belastingservice. De coördinator hiervoor is Jan Harskamp (tel.: 033 286 3461). Kijk hiervoor ook eens bij Belasting Service op deze site.

Sinds 1 januari 2016 heeft Woudenberg een maatjesproject.
Het Maatjesproject koppelt vrijwilligers één-op-één aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach, mentor of gewoon een maatje om mee te praten nodig heeft.

 

WeHelpen maakt het organiseren en delen van hulp en mantelzorg met familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten eenvoudiger. In een zogenaamd 'hulpnetwerk' organiseer en plan je hulp binnen een gesloten groep waarvoor je zelf de leden uitnodigt.
WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.

Senioren Belangen is doorlopend op zoek naar werkwijzen, ideeën, suggesties en eventuele nieuwe c.q. andere activiteiten, die nog meer leden met elkaar verbindt.
Uiteraard ligt ons speerpunt op belangenbehartiging voor onze leden, maar daarnaast blijven informatieve-, culturele- en ontspannings activiteiten een belangrijke bindende factor binnen onze vereniging.

Leden helpen leden
Vandaag de dag wordt er in toenemende mate vanuit gegaan dat de meeste mensen de beschikking hebben over een computer en dus gebruik kunnen maken van internet en e-mail. Binnen onze vereniging weten we ook dat dit niet altijd het geval is.

 
Copyright © 2021 Senioren Belangen.