Hoor en Zie in Woudenberg biedt leden van Senioren Belangen de volgende voordelen:
  • Gratis uitgebreide oogmeting en gehoormeting tevens komen wij ook kosteloos aan huis met onze 'Hoor en zie bus'.
  • 15 procent korting bij aanschaf van een montuur.
  • Bij aanschaf van een nieuw hoortoestel(len) een jaar gratis batterijen.
Ga eens kijken op De Nieuwe Poort 6 in Woudenberg, lees hieronder de flyer of ga naar de website www.hoorenzie.nl

Kortingsregeling D.I.O. Soap & Spices, drogisterij en natuurvoeding te Scherpenzeel

We zijn een echte buurtdrogisterij en staan voor persoonlijk en dichtbij. We vinden het belangrijk om u goed te kunnen helpen. We zijn professioneel opgeleid en in staat om u een goed advies te geven, ook over uw gezondheid!

Clark's Haarmode in de Dorpstraat is inmiddels een begrip in Woudenberg. Bij Clark's Haarmode helpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgen ze ervoor dat je altijd met een glimlach weer naar buiten gaat.
Leden van Senioren Belangen, zowel dames als heren, krijgen op vertoon van hun ledenpas op de dinsdag en de woensdag 10% korting op alle behandelingen.
Verder geeft Clark's Haarmode op alle dagen van de week 20% korting op alle L'anza producten.

Voor de mooiste kleurrijke bloemstukken, bloemen en planten kunt u terecht bij "Natuurlijk Bloemen", op de hoek van de Stationsweg-West, tegenover het Cultuurhuis in Woudenberg. Natuurlijk Bloemen is specialist in het opmaken van een diversiteit aan boeketten voor iedere denkbare gelegenheid.
Leden van Senioren Belangen, krijgen op vertoon van hun ledenpas, 10% korting op alle aankopen in en om de winkel in Woudenberg.

Bij DA Droisterij & Parfumerie Salon Woudenberg krijgt u, op vertoon van uw ledenpas, 20% korting op alle New Care vitamine producten. U bent uiteraard altijd welkom bij uw eigen Woudenbergse DA Drogisterij & Parfumerie voor gratis professioneel advies bij gezond- en schoonheidsvragen.

Zorgbedden, sta-op stoelen, rollators, rolstoelen, douche- en toiletstoelen en verder allerhande zorghulpmiddelen, zowel nieuw als gebruikt, biedt MIDDELKOOP hergebruik zorghulpmidddelen, Oosteinde in Scherpenzeel, aan voor betaalbare prijzen.
Voor de leden van Seniorenbelangen wordt op vertoon van de ledenpas nog eens extra 10% korting gegeven op het gehele assortiment.

Per 10 maart 2017 is sigarenwinkel en boekhandel Verwoerd in de Dorpsstraat in Scherpenzeel veranderd in een vestiging van Primera.
Op vertoon van uw ledenpas van Senioren Belangen krijgt u bij Primera Scherpenzeel 20% korting op wenskaarten.

Leden van Senioren Belangen krijgen bij Kluswijs van Elst in Scherpenzeel op vertoon van hun ledenpas 20% korting op alle eigen merk verven. Die 20% kan ook worden doorgespaard met de z.g.n. Kluswijs KlusPas.
Bij elke aankoop wordt overigens 5% van het totale aankoopbedrag bijgeschreven op de KlusPas.

L.Pul Fietsen in Woudenberg biedt op vertoon van uw ledenpas van Senioren Belangen 10% voordeel op alle aankopen en bestellingen.
DIT GELD NIET ACHTERAF. De korting wordt niet gegeven op lopende aanbiedingen of acties, dus geen korting op korting.
Deze aanbieding geldt dus ook voor het assortiment elektrische fietsen.
Ook ruilen zij geen tweedehands fietsen in op deze actie voor Senioren Belangen.

Welkom bij Eerenbeemt Makelaardij in Woudenberg.
Eerenbeemt makelaardij is NVM makelaar voor woningen in Woudenberg en omgeving. Ook in plaatsen als Maarn, Maarsbergen, Doorn, Scherpenzeel en Utrecht verzorgen zij de verkoop, aankoop, taxatie en waardebepaling van woningen. Lees verder via de "lees meer" link voor het aanbod van Eerenbeemt Makelaardij voor leden van Senioren Belangen.

Fleur & Flora bloemen in de Voorstraat te Woudenberg biedt leden op vertoon van de ledenpas van Senioren Belangen een voordeel van 10% op het assortiment. 

Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op uw aankoop bij Boetiek Miss Janet in Scherpenzeel.

Leden van Senioren Belangen krijgen € 2,50 p.p. korting op een 3 gangen à la carte menu in Brasserie 1885.

 
Op vertoon van de ledenpas Senioren Belangen krijgt u 10% korting op alle kleding met uitzondering van afgeprijsde artikelen en speciale acties.

Bij Paul van Rossum van financieel “Adviesbureau voor Senioren” krijgt u als lid van Senioren Belangen op vertoon van uw ledenpas 10% korting op het uurtarief.

 
Kaasschieter brillen en hoortoestellen biedt een aantrekkelijk aanbod speciaal voor leden van Senioren Belangen. Klik op de "lees meer" link voor meer informatie.De vestiging Scherpenzeel van de firma Kaasschieter vindt u in de Dorpsstraat 258, 3925 KK  Scherpenzeel.
Telefoonnummer lokatie Scherpenzeel: 033 - 277 1380
Website: Kaasschieter brillen / vestiging/Scherpenzeel

brouwerwinkel
 
Een nieuwe vloer, andere gordijnen of is het tijd voor betere zonwering? Brouwer Woudenberg heeft 250 m2 wooninspiratie, geeft creatief advies én zorgt voor vakkundige montage en stoffering.
Speciaal voor leden: 12,5% korting op het Vier Stappen Plan en 10% korting op raambekleding.

Als lid van Senioren Belangen krijgt u bij aanschaf van een nieuwe fiets of e-bike bij tweewielerspecialist Joop van Voorthuizen in Renswoude een fietstas van €50,- cadeau of u kunt kiezen voor een gratis onderhoudsbeurt voor de fiets.
Joop van Voorthuizen heeft een uitgebreid assortiment fietsen zowel nieuw als tweedehands, verder een uitgebreide collectie fietskleding, onderdelen, fitness apparaten en uiteraard service en regelmatig acties en aanbiedingen.  

“Waarom naar de Stad als u ook in uw eigen omgeving (Dorp) kan slagen?”
Nicole Mode is een verrassend mooie winkel met een uitgebreide modecollectie in het midden en hoog segment.
Lees verder over Nicole Mode en de aanbieding voor leden van Senioren Belangen.

Bij Corné Optiek in de Schoutstraat 2 te Woudenberg krijgt u als lid van Senioren Belangen op vertoon van uw ledenpas een oogmeting + oogdrukmeting t.w.v. €25,00 gratis. Daarbij krijgt u ook nog 10% van uw leeftijd als korting op een paar brillenglazen. Als u bijvoorbeeld 70 jaar oud bent, krijgt u dus 7% korting aangeboden op brillenglazen.
 

 
Sport- en Dierenshop Woudenberg biedt leden van Senioren Belangen op vertoon van uw pasje een korting van 10% op alle sport- en badkleding.

Bij Tessa's dierenspeciaalzaak, Dorpsstraat 151 te Scherpenzeel, krijgt u op vertoon van uw ledenpas van Senioren Belangen 10% korting op het gehele assortiment met uitzondering van Jarco voeding, medicijnen en lopende aanbiedingen.

Als u als lid van Senioren Belangen bij tweewielercentrum Jac. den Boer in Scherpenzeel een nieuwe fiets of e-bike aanschaft krijgt u een fietstas van €50,- cadeau of u kiest voor een onderhoudsbeurt voor de fiets van € 50,-. U kan dit zelf bepalen. De inruilkorting voor uw oude fiets blijft natuurlijk gewoon bestaan.

Bekijk hier het arrangement wat is overeengekomen in samenwerking met Senioren Belangen en DEG financiële dienstverlening.

 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.