Fietstocht 19 juli

Deze keer is er een mooie tocht uitgestippeld richting Achterveld. De afstand is ongeveer 25 à 30 km.
Klik hier voor meer informatie 

Inloggen bestuur

Mededeling reiscommissie

images 4Voor de 5-daagse reis naar Duitsland van 26 t/m 30 augustus is er door omstandigheden een 2-persoons kamer vrij gekomen. Mocht u interesse hebben bel dan even naar Frits Velker of Arie Steinmann.
Frits 033 286 7078, Arie 033 286 3996

Wijzer in zeven stappen
De Matraswijzer gebruikt een zevental vragen om inzicht te krijgen in de behoeften van de consument. Hierbij worden alle belangrijke afwegingen meegenomen. Na het stapsgewijs beantwoorden van de vragen geeft de tool een persoonlijk advies en wordt er een overzicht van matrassen getoond dat aan de lichamelijke kenmerken en wensen van de consument voldoet.    

Rugklachten
In de Matraswijzer wordt ook gevraagd of iemand last heeft van rugklachten.
Uit onderzoek van NIVEL Zorgregistraties blijkt dat zo’n 2 miljoen Nederlanders last hebben van rugklachten. Rugpijn is vooral voor veel senioren een belangrijk probleem.  
Mensen met rugklachten hebben over het algemeen een iets steviger matras nodig. Een goed matras biedt voldoende ondersteuning aan de wervelkolom. Bij een zijligging betekent dit dat de wervelkolom in een zo recht mogelijke horizontale lijn ligt. Bij een rugligging is het belangrijk dat de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom wordt ondersteund.

Yvette Frantsen, business manager van Bedden.nl, verwacht veel van de nieuwe Matraswijzer: “Omdat senioren over het algemeen vaker last hebben van rugklachten, is het belangrijk dat het matras goed aansluit bij hun lichaamstype. Met de Matraswijzer worden alle belangrijke afwegingen meegenomen, zodat je als klant enkel de matrassen te zien krijgt die voldoen aan jouw persoonlijke behoeften.”   Lengte en lichaamsgewicht In de Matraswijzer wordt onder andere naar de lengte en het lichaamsgewicht van de koper gevraagd. Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten matrasvullingen, waardoor mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wanneer een matras qua stevigheid en type vulling niet past bij iemand zijn lichaam en slaaphouding, kunnen er rugklachten ontstaan. De juiste ondersteuning draagt bij aan een goede nachtrust en het lichamelijke herstel.

De Matraswijzer is te vinden op: https://www.bedden.nl


             Facebook logo                  privacy verklaring

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.