500ste lid mevr. van der Wiel 800x600500ste lid Senioren Belangen

Onze vereniging Senioren Belangen heeft op 12 maart j.l. mevrouw T. van der Wiel, van Hogendorplaan 24 in Woudenberg, als 500ste lid verwelkomd. Het bestuur is er trots op dat er in twee jaar tijd een stevige organisatie is opgebouwd met inmiddels ruim 500 leden.
Door onze voorzitter, Frits Velker en bestuurslid Truus Veenendaal-Quaars, werd mevrouw van der Wiel op passende wijze in het zonnetje gezet. Als 500ste lid werd zij thuis verrast met een prachtig boeket bloemen.

Senioren Belangen is voortgekomen uit de afdeling Woudenberg/Scherpenzeel van ANBO en startte in januari 2016 als zelfstandige belangenvereniging voor senioren in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Inmiddels is Senioren Belangen aangesloten bij de landelijke Federatie van Algemene Seniorenvereniging (FASv) en via deze lid van de NVOG, de landelijke overkoepelende vereniging van organisaties van gepensioneerden en zelfstandige senioren verenigingen, zodat zowel lokaal als landelijk de belangen van onze senioren worden behartigd.

Voor meer informatie over Senioren Belangen, zoals collectiviteitskortingen, maandelijkse nieuwsbrief, reizen en uitstapjes, diverse activiteiten, service voor leden en kortingsaanbiedingen van lokale leveranciers. kan worden gekeken op www.seniorenbelangen.net

Ook lid worden? Kijk op www.seniorenbelangen.net of bel met Jan Harskamp op 033 286 3461
             Facebook logo                 logo youtube65

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
 
Copyright © 2018 Senioren Belangen.