sponsordeals 200 200Vanaf nu is het voor iedereen die vereniging Senioren Belangen een warm hart toedraagt mogelijk om Senioren Belangen GRATIS te sponsoren.

Hoe werkt dat?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Senioren Belangen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Senioren Belangen hier direct van!
Zorg er dus voor dat je voortaan je online aankopen doet via de zogenaamde SponsorKliks pagina van Senioren Belangen. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? 
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar SponsorKliks of klik op het logo bovenaan dit atikel. 

Door op dit logo te klikken ga je direct naar de SponsorKliks pagina van Senioren Belangen en verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Senioren Belangen een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.
Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar je sponsordoel, in dit geval Senioren Belangen, maar een ander doel kan ook.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.