ledenvoordeel

Bij Corné Optiek in de Schoutstraat 2 te Woudenberg krijgt u als lid van Senioren Belangen op vertoon van uw ledenpas een oogmeting + oogdrukmeting t.w.v. €25,00 gratis. Daarbij krijgt u ook nog 10% van uw leeftijd als korting op een paar brillenglazen. Als u bijvoorbeeld 70 jaar oud bent, krijgt u dus 7% korting aangeboden op brillenglazen.
 
bril250Corné Optiek is een gezellige optiekzaak in het centrum van Woudenberg. U wordt uitsluitend geholpen door een gediplomeerd opticiën en/of contactlensspecialist!
Bij Corné Optiek staat u als klant centraal en besteden ze tijd en aandacht aan uw wensen. Oogzorg staat bij Corné voorop, en uiteraard wordt u daarbij geholpen door een gediplomeerd opticiën en/of contactlensspecialist!
U kunt bij Corné Optiek terecht voor: 
  • oogmeting
  • brillen en zonnebrillen
  • contaclenzen 
De mooie collectie brillen en zonnebrillen is heel gevarieerd: kleurrijk, opvallend, sportief, klassiek, metaal, hout, kunststof, onopvallend, titanium, groot, klein, bekende merken, kleine merken.....en ga zo maar door!
 
Corné Optiek is een sfeervolle, moderne optiekzaak aan de Schoutstraat 2, in het centrum van Woudenberg en U kunt gratis parkeren voor de deur! U kunt natuurlijk altijd bellen voor een afspraak: 033 286 2991.
Kijk voor recente aanbiedingen eens op de website: www.corneoptiek.nl