ledenvoordeel

Pas de pensioenwet aan

Het wordt tijd dat de overheid een belofte gaat inlossen en dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd.
Maar die belofte zal niet worden ingelost met het wetsvoorstel voor een nieuw pensioenstelsel, zoals dat er nu ligt. Daarvoor moet de pensioenwet worden aangepast; er moet een aantal belangrijke en wezenlijke aanpassingen in de voorgenomen Wet Toekomst Pensioenen komen. Als lid van Senioren Belangen worden ook uw (pensioen)belangen via de FASv behartigd door de Koepel Gepensioneerden. 
Laat daaarom uw stem horen en teken de petitie met het verzoek:
  • Aanpassing van de pensioenwet om blijvend te kunnen indexeren;
  • Aanpassing van de pensioenwet voor een eerlijke verdeling van de pensioenpot;
  • Aanpassing van de pensioenwet zodat gepensioneerden echt kunnen meepraten.
Ondertekenen van de petitie kan tot 16 augustus 2022.
Klik hier om rechstreeks naar de petitie te gaan.
Als u als lid van Senioren Belangen bij tweewielercentrum Jac. den Boer in Scherpenzeel een nieuwe fiets of e-bike aanschaft krijgt u een fietstas van €50,- cadeau of u kiest voor een onderhoudsbeurt voor de fiets van € 50,-. U kan dit zelf bepalen. De inruilkorting voor uw oude fiets blijft natuurlijk gewoon bestaan.
 
Jac. den Boer is een middelgrote tweewielerzaak in de Dorpsstraat 213-215 in Scherpenzeel en kan de meest bekende(elektrische) fiets- en bromfietsmerken leveren.
Deze tweewielers zijn in diverse uitvoeringen in de showroom te bewonderen en eventueel uit te proberen. U kunt daarbij natuurlijk advies krijgen, zodat u een (eventuele) tevreden aankoop kunt doen.
Ook is er een ruime sortering, (jong) gebruikte fietsen. Uiteraard zorgen zij ervoor dat deze occasions met zorg worden gecontroleerd en klaargemaakt.
Kijk eens op de website voor het assortiment, aanbiedingen en/of het maken van een afspraak.
elektrische fietsKlik voor de website op het plaatje van de fiets. 
 
Daarnaast beschikt het tweewielercentrum over een modern uitgeruste werkplaats, waarin op een vakkundige manier uw fiets kan worden onderhouden en gerepareerd. Kleine problemen worden, als het mogelijk is, direct opgelost, zodat u weer snel verder kunt rijden.
Leenfietsen zijn gratis beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Eventueel wordt uw reparatie fiets GRATIS opgehaald binnen een straal van 10 km. 
 Elektrische Fiets
Ook kunt u online uw afspraak voor reparatie of een servicebeurt maken.
Klik op het plaatje rechts voor het maken van een afspraak.
 
Verder kunt u bij Jac. den Boer de meest gangbare huis / auto / fiets / motor / scooter - sleutels laten bijmaken. Hier kunt u in de sleutelbar op wachten.