ledenvoordeel

Als u als lid van Senioren Belangen bij tweewielercentrum Jac. den Boer in Scherpenzeel een nieuwe fiets of e-bike aanschaft krijgt u een fietstas van €50,- cadeau of u kiest voor een onderhoudsbeurt voor de fiets van € 50,-. U kan dit zelf bepalen. De inruilkorting voor uw oude fiets blijft natuurlijk gewoon bestaan.
 
Jac. den Boer is een middelgrote tweewielerzaak in de Dorpsstraat 213-215 in Scherpenzeel en kan de meest bekende(elektrische) fiets- en bromfietsmerken leveren.
Deze tweewielers zijn in diverse uitvoeringen in de showroom te bewonderen en eventueel uit te proberen. U kunt daarbij natuurlijk advies krijgen, zodat u een (eventuele) tevreden aankoop kunt doen.
Ook is er een ruime sortering, (jong) gebruikte fietsen. Uiteraard zorgen zij ervoor dat deze occasions met zorg worden gecontroleerd en klaargemaakt.
Kijk eens op de website voor het assortiment, aanbiedingen en/of het maken van een afspraak.
elektrische fietsKlik voor de website op het plaatje van de fiets. 
 
Daarnaast beschikt het tweewielercentrum over een modern uitgeruste werkplaats, waarin op een vakkundige manier uw fiets kan worden onderhouden en gerepareerd. Kleine problemen worden, als het mogelijk is, direct opgelost, zodat u weer snel verder kunt rijden.
Leenfietsen zijn gratis beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Eventueel wordt uw reparatie fiets GRATIS opgehaald binnen een straal van 10 km. 
 Elektrische Fiets
Ook kunt u online uw afspraak voor reparatie of een servicebeurt maken.
Klik op het plaatje rechts voor het maken van een afspraak.
 
Verder kunt u bij Jac. den Boer de meest gangbare huis / auto / fiets / motor / scooter - sleutels laten bijmaken. Hier kunt u in de sleutelbar op wachten.