ledenvoordeel

Pas de pensioenwet aan

Het wordt tijd dat de overheid een belofte gaat inlossen en dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd.
Maar die belofte zal niet worden ingelost met het wetsvoorstel voor een nieuw pensioenstelsel, zoals dat er nu ligt. Daarvoor moet de pensioenwet worden aangepast; er moet een aantal belangrijke en wezenlijke aanpassingen in de voorgenomen Wet Toekomst Pensioenen komen. Als lid van Senioren Belangen worden ook uw (pensioen)belangen via de FASv behartigd door de Koepel Gepensioneerden. 
Laat daaarom uw stem horen en teken de petitie met het verzoek:
  • Aanpassing van de pensioenwet om blijvend te kunnen indexeren;
  • Aanpassing van de pensioenwet voor een eerlijke verdeling van de pensioenpot;
  • Aanpassing van de pensioenwet zodat gepensioneerden echt kunnen meepraten.
Ondertekenen van de petitie kan tot 16 augustus 2022.
Klik hier om rechstreeks naar de petitie te gaan.

Brouwer Woudenberg creëert sfeer!

brouwer350Brouwer Woudenberg is dé specialist voor vloeren, raambekleding en zonwering. In onze winkel in de Dorpsstraat ziet u een enorme collectie tapijt, laminaat en pvc-strokenvloeren. Voor een stijlvolle raambekleding presenteren we u gordijnen, vitrages en inbetrweens, terwijl we ook de binnenzonwering van Luxaflex en Sunway in huis hebben. Voor bijpassend behang is een aantal unieke collecties te bekijken.

Nieuwe vloer? Maak dan kennis met ons 4 Stappen Plan, waarbij we u volledig ontzorgen. We halen de meubels weg, verwijderen de oude vloer, leggen op vakkundige wijze u nieuwe vloer en zetten de meubels weer netjes op hun plaats!

12,5% korting voor leden Senioren Belangen op het 4 Stappen Plan en 10% op alle raambekleding.

Maar let op: deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet op reeds uitgebrachte offertes. 
Meld vóór wij een offerte maken dat u wilt profiteren van de korting als lid van Senioren Belangen

Print de coupon hieronder uit en neem deze mee.

(De coupon is ook te printen vanuit een pdf document. Klik daarvoor op deze link)

 

Brouwer voucher 600