ledenvoordeel

Leden van Senioren Belangen krijgen bij Kluswijs van Elst in Scherpenzeel op vertoon van hun ledenpas 20% korting op alle eigen merk verven. Die 20% kan ook worden doorgespaard met de z.g.n. Kluswijs KlusPas.
Bij elke aankoop wordt overigens 5% van het totale aankoopbedrag bijgeschreven op de KlusPas.
kluswijspand400Naast de 20% korting op de eigen verf merken bij KlusWijs Scherpenzeel kunt u ook een z.g.n. KlusPas aanvragen in uw eigen KlusWijs vestiging. U krijgt uw persoonlijke pas direct overhandigd, zodat u gelijk begint met sparen.
Bij KlusWijs kunt u sparen voor nog meer voordeel. Bij elke aankoop die u doet, wordt er 5% van het totale aankoopbedrag* op uw KlusPas bijgeschreven. Zo spaart u snel een leuk bedrag bij elkaar!
De KlusPas is persoonsgebonden en uitsluitend te gebruiken bij de vestiging van uitgifte. Na minimaal 20 aankopen kunt u het gespaarde saldo besteden in de KlusWijs vestiging en zodoende dus gratis klusartikelen aanschaffen! U kunt natuurlijk ook doorsparen voor bijvoorbeeld die mooie machine die u al lange tijd zo graag had willen hebben. Op de kassabon staat steeds uw spaartegoed vermeld, zodat u precies weet wat u heeft opgebouwd.

Voorwaarden:
*  Na minimaal 20 aankopen kunt u uw spaartegoed verzilveren en gratis klusartikelen voor uw tegoed uitzoeken.
*  De KlusPas is persoonsgebonden en ook vestigingsgebonden. Alleen dus geldig in de vestiging van uitgifte.
*  Bij het ruilen/retourneren van goederen wordt uw spaartegoed hierop aangepast.
*  De KlusPas kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingsregelingen, acties of bij de aanschaf van cadeaubonnen.
*  Verlies of diefstal van de KlusPas dient u direct te melden in de vestiging. Uw spaartegoed kan dan worden overgezet op een nieuwe KlusPas. De kosten hiervoor bedragen € 2,50.
* De KlusPas blijft eigendom van KlusWijs B.V., waarbij KlusWijs B.V. zich het recht voorbehoudt om tussentijds de voorwaarden te wijzigen of zelfs het spaarsysteem te beëindigen.
* De KlusPas kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsregelingen, acties of bij de aanschaf van cadeaubonnen.

Hier kunt u Kluswijs Scherpenzeel vinden:
Holleweg 12
3925 LW Scherpenzeel
Tel 033-2771255
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kluswijs.nl

U kunt bij Kluswijs ook zaken via de webshop bestellen. Klik op het logo voor de Kluswijs webshop.
kluswijswebshop