Rabo Club Support deelname

Ook dit jaar mag onze vereniging Senioren Belangen meedoen aan de actie ClubSupport van de Rabobank Gelderse Vallei.
Vorig jaar 2023 leverde dat dankzij uw medewerking door op Senioren Belangen te stemmen het fraaie bedrag op van € 729,38 op ten behoeve van o.a. ons steunfonds.
De hoogte van het bedrag wordt bepaald door het aantal stemmen dat door leden van de Rabobank op onze vereniging Senioren Belangen wordt uitgebracht.
Laat uw stem dus niet verloren gaan!

Ook dit jaar vragen we u om uw hulp om zoveel mogelijk stemmen te krijgen teneinde daardoor mogelijk extra middelen te krijgen ter ondersteuning van onze deelname aan de landelijke campagne "Praat vandaag over Morgen" en dan vooral niet OVER over senioren maar vooral MET senioren.

Stemmen kan in de periode van 2 t/m 24 september 2024 via de Rabobank App of via t.z.t. de website van de Rabobank / Zelfregelen / Lidmaatschap / ClubSupport

Klik hier voor het hele artikel en deelnemende clubs in uw omgeving.


Poster Social 363882
Op 21 juli 2023 werd door Senioren Belangen de jaarlijkse fietstocht gereden. Er was een flinke regenbui voorspeld, maar gelukkig is deze uitgebleven en was het heerlijk fietsweer.
Deze keer was er een mooie tocht uitgestippeld rondom het buitengebied van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. De lengte van deze tocht was 25 km.
Na een half uur fietsen was er een stop gepland , waar de deelnemers iets konden drinken met wat lekkers erbij. Deze versnapering werd gesponsord door Joop van Voorthuizen Fietsen uit Scherpenzeel en Woudenberg.
Bij restaurant de Dennen in Renswoude konden de leden uitrusten en even gezellig bijpraten.
Kortom een heerlijke en gezellige fietsmiddag. De leden van Senioren Belangen hebben genoten.