belangenbehartiging

Op de site van Steffie  kun je op eenvoudige wijze informatie vinden op het gebied van o.a.:
  • Gezondheid
  • Eten en Drinken
  • Ondersteuning
  • Geld
  • Vrije tijd
  • Reizen
  • Liefde
  • Computeren
Steffie is een initiatief van Stichting Leer Zelf Online..
Deze stichting zet zich in om kwetsbare mensen zelfredzamer te maken in een wereld die steeds digitaler en ingewikkelder wordt. Steffie heeft inmiddels een enorme achterban. Meer dan een miljoen mensen komen jaarlijks bij haar op bezoek. Zij leren op een leuke manier veel van Steffie.
 
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten over Steffie.
Gewoon een brief sturen of bellen kan natuurlijk ook:
Steffie  T.a.v. Irja de Heij  
Oostdam 2  
3441 EM Woerden  
Telefoon 0348 743272
 
 logo SWO
SWO Woudenberg
De Senioren Welzijn Organisatie Woudenberg heeft tot doel het behartigen van het welzijn van de ouderen in Woudenberg. De Stichting biedt daartoe zelf een aantal diensten en activiteiten aan en werkt samen met andere vrijwilligersorganisaties voor ouderen.
    logo swo rsSWO-SR
Stichting Welzijn en Ondersteuning Scherpenzeel Renswoude (SWO-SR) is een brede welzijnsorganisatie die haar diensten en activiteiten richt op inwoners van Scherpenzeel en Renswoude van 23 jaar en ouder. SWO-SR gaat ervan uit dat elke inwoner hulp kan vragen en hulp kan bieden. 
 

leef3

Leven zoals u dat wilt

Met de diensten van Leef3.nu kunt u zo lang mogelijk en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met allerlei diensten voor ouderen en mantelzorgers maken we het u gemakkelijk. Leef3.nu is altijd bij u in de buurt en de lokale samenwerking met leveranciers is onze kracht. Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0.
 
logodeKleineSchans 250
Coöperatie De Kleine Schans

Samen de beste zorg en ondersteuning in Woudenberg organiseren tegen realistische kosten, daar draait het om bij De Kleine Schans. Wij richten ons zich op het welzijn van de inwoners van Woudenberg en willen graag voor hen doen wat nodig is als het gaat om zorg, ondersteuning en gezondheidsvragen.