belangenbehartiging

U kijkt eerst welke oplossing uzelf of samen met anderen kunt regelen. Kunt u geen passende oplossing vinden, dan kunt u uw vraag of probleem melden bij het Dorpsteam. Als u ondersteuning nodig heeft wordt er een gesprek met u gepland.
Dit gesprek vindt bij u thuis plaats met één van de leden van het Dorpsteam. Het uiteindelijke resultaat van dat gesprek is een ondersteuningsplan, een passende oplossing voor uw situatie. 
 
Bereikbaarheid Dorpsteam Renswoude
U kunt het Dorpsteam bereiken:via een formulier "ondersteuning" wat u online via de website kunt invullen. Het formulier kunt u ook afhalen aan de balie in het gemeentehuis.
  • via het telefonisch sprteekuur op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 10.00 uur. Tel.: 0318 578 150 (centraal nummer van de gemeente)
  • per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • via het inloopspreekuur maatschappelijke ondersteuning (Wmo) elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in het Kruisgebouw aan de Van Reedeweg 1 te Renswoude.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente www.renswoude.nl/sociaaldomein  
 
 logo SWO
SWO Woudenberg
De Senioren Welzijn Organisatie Woudenberg heeft tot doel het behartigen van het welzijn van de ouderen in Woudenberg. De Stichting biedt daartoe zelf een aantal diensten en activiteiten aan en werkt samen met andere vrijwilligersorganisaties voor ouderen.
    SWO Scherpenzeel/Renswoude
SWO-sr

Stichting Welzijn en Ondersteuning Scherpenzeel Renswoude (SWO-sr) is een brede welzijnsorganisatie die ondersteuning biedt aan alle kwetsbare inwoners van 23 jaar en ouder van beide gemeenten. Zij kunnen bij ons terecht met vragen over wonen, meedoen, financiën, zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien, maar ook met plannen om iets te leren of voor een ander of de buurt iets te doen. 
 
logodeKleineSchans 250
Coöperatie De Kleine Schans

Samen de beste zorg en ondersteuning in Woudenberg organiseren tegen realistische kosten, daar draait het om bij De Kleine Schans. Wij richten ons zich op het welzijn van de inwoners van Woudenberg en willen graag voor hen doen wat nodig is als het gaat om zorg, ondersteuning en gezondheidsvragen. 
 leef3

Leven zoals u dat wilt

Met de diensten van Leef3.nu kunt u zo lang mogelijk en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met allerlei diensten voor ouderen en mantelzorgers maken we het u gemakkelijk. Kiest u voor een maaltijdservice of een pedicure aan huis? Personenalarmering of opticien? Leef3.nu is altijd bij u in de buurt en de lokale samenwerking met leveranciers is onze kracht. Wij helpen u graag uw leven te leiden zoals u dat wilt. Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0.