belangenbehartiging

Samen met u en uw omgeving bekijkt de gemeente welke ondersteuning u precies nodig heeft en waar de gemeente u in kan ondersteunen.
Wilt u advies of heeft u vragen over hulp en ondersteuning? Neem dan contact op met Loket De Kleine Schans.
 
Eigen bijdrage
Voor de ondersteuning kan de gemeente u een eigen bijdrage vragen. De hoogte hiervan hangt onder andere af van uw leeftijd en inkomen. Ook wordt van ouders van een minderjarige in de toekomst een eigen bijdrage gevraagd voor ondersteuning. Ook moet u voor de aanvraag van een rolstoel een eigen bijdrage betalen.
 
Aanvragen hulpmiddelen
Er zijn verschillende hulpmiddelen die u kunnen helpen in het dagelijks leven. Sommige moet u zelf betalen, andere vallen onder de Wmo, de Zorgverzekeringswet (ZVW) of de Wet landurige Zorg (WlZ).
Wilt u een hulpmiddel aanvragen of wilt u advies? Neem dan contact op met Loket De Kleine Schans.
 
Meer informatie

Loket De Kleine Schans
Schans 29, Woudenberg
Telefoonnummer: (033) 2869165
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden (zonder afspraak):
maandag 08.30 - 12.00
dinsdag 08.30 - 12.00
woensdag 08.30 - 12.00
donderdag 08.30 - 12.00
vrijdag 08.30 - 12.00

 
 logo SWO
SWO Woudenberg
De Senioren Welzijn Organisatie Woudenberg heeft tot doel het behartigen van het welzijn van de ouderen in Woudenberg. De Stichting biedt daartoe zelf een aantal diensten en activiteiten aan en werkt samen met andere vrijwilligersorganisaties voor ouderen.
    logo swo rsSWO-SR
Stichting Welzijn en Ondersteuning Scherpenzeel Renswoude (SWO-SR) is een brede welzijnsorganisatie die haar diensten en activiteiten richt op inwoners van Scherpenzeel en Renswoude van 23 jaar en ouder. SWO-SR gaat ervan uit dat elke inwoner hulp kan vragen en hulp kan bieden. 
 

leef3

Leven zoals u dat wilt

Met de diensten van Leef3.nu kunt u zo lang mogelijk en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met allerlei diensten voor ouderen en mantelzorgers maken we het u gemakkelijk. Leef3.nu is altijd bij u in de buurt en de lokale samenwerking met leveranciers is onze kracht. Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0.
 
logodeKleineSchans 250
Coöperatie De Kleine Schans

Samen de beste zorg en ondersteuning in Woudenberg organiseren tegen realistische kosten, daar draait het om bij De Kleine Schans. Wij richten ons zich op het welzijn van de inwoners van Woudenberg en willen graag voor hen doen wat nodig is als het gaat om zorg, ondersteuning en gezondheidsvragen.