belangenbehartiging

Steunpunt Scherpenzeel biedt ondersteuning aan mantelzorgers en ondersteunt het vrijwilligerswerk. Dat doet zij door onder meer deskundigheidsbevordering, organiseren van bijeenkomsten en bemiddeling van mensen naar vrijwilligerswerk.
Steunpunt Scherpenzeel werkt zoveel mogelijk lokaal en is waar nodig regionaal actief. Het is gevestigd in het eerstelijnscentrum het Foort, tweede verdieping.
Voor Senioren Belangen is met name de informele ondersteuning van belang. Senioren Belangen kan op een aantal punten binnen de informele ondersteuning c.q. belangenbehartiging een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld op het gebied van:
Kijk eens op de site van Steunpunt Scherpenzeel voor meer informatie.  
 logo SWO
SWO Woudenberg
De Senioren Welzijn Organisatie Woudenberg heeft tot doel het behartigen van het welzijn van de ouderen in Woudenberg. De Stichting biedt daartoe zelf een aantal diensten en activiteiten aan en werkt samen met andere vrijwilligersorganisaties voor ouderen.
    logo swo rsSWO-SR
Stichting Welzijn en Ondersteuning Scherpenzeel Renswoude (SWO-SR) is een brede welzijnsorganisatie die haar diensten en activiteiten richt op inwoners van Scherpenzeel en Renswoude van 23 jaar en ouder. SWO-SR gaat ervan uit dat elke inwoner hulp kan vragen en hulp kan bieden. 
 

leef3

Leven zoals u dat wilt

Met de diensten van Leef3.nu kunt u zo lang mogelijk en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met allerlei diensten voor ouderen en mantelzorgers maken we het u gemakkelijk. Leef3.nu is altijd bij u in de buurt en de lokale samenwerking met leveranciers is onze kracht. Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0.
 
logodeKleineSchans 250
Coöperatie De Kleine Schans

Samen de beste zorg en ondersteuning in Woudenberg organiseren tegen realistische kosten, daar draait het om bij De Kleine Schans. Wij richten ons zich op het welzijn van de inwoners van Woudenberg en willen graag voor hen doen wat nodig is als het gaat om zorg, ondersteuning en gezondheidsvragen.