snertshow
Speciaal voor leden organiseert de reiscommissie van Senioren Belangen op donderdag 22 november een uitstapje naar de ‘Snertshow’ in zalencentrum “Het Witte Huis” in Noord Brabant.
De locatie is gelegen aan de rand van de Maashorst, net buiten het mooie dorpje Zeeland. Landelijk gelegen midden in de driehoek van Eindhoven, Nijmegen en Oss en binnen een steenworp van Uden en Veghel.

De Dutch Show Company neemt u een hele middag mee naar de tijd van vroeger waar geluk heel gewoon was. Van Swiebertje tot De Jantjes, het komt allemaal voorbij.
Tijdens de show, met live artiesten, kunt u o.a. genieten van erwtensoep met roggebrood en spek.
Verdere details komen in de nieuwsbrief van november en op de website van Senioren belangen.

Vertrek op donderdag 22 november met bus van Jan van Delen om 11.00 uur vanaf de Camp. Voorlopige plan is om aan het begin van de avond weer terug te zijn in Woudenberg.
Voor een hele middag entertainment en eten betaalt u per persoon € 25,00.

Opgave voor deelname kan al door het invullen van het aanmeldingsformulier onder aan deze nieuwsbrief of via de website van Senioren Belangen (opgave deelname ‘Snertshow’) 
Presentatie van de reiscommissie tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 met informatie over de dagreis op 17 mei en de 5-daagse reis van 27 augustus t/m 31 augustus.

Klik op deze link voor de PDF presentatie van het 2018 reisprogramma.


             Facebook logo                 logo youtube65

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
 
Copyright © 2018 Senioren Belangen.