Dinsdag: Bustocht met o.a. een boottocht op de Biggesee. Het was schitterend prachtig weer.

‘s Middags lunch in het Hotel. Om 14.30 uur vertrokken wij naar Attendorn je kon daar ook de Druipsteen grot bezoeken of je kon de stad bekijken met Vakwerkhuizen, dus vrije keuze voor een ieder.

Woensdag: Bezoek aan Willigen Glasblazerij wij kregen een lunchpakket mee die je zelf klaar kon maken. Ook kregen wij de tijd om in Willingen te winkelen of een terras te pakken. 's Avonds live muziek in de Pub waar goed gebruik van gemaakt werd, gezellige meezingers het was bere gezellig. Wij waren een grote familie, de mensen die niet in de Pub waren zaten een spelletje of T V. te kijken op de kamer, daar kiest een ieder zelf voor.

Donderdag:  Warsteiner Bierbrouwerij stond op het programma uiteraard voor de mannen erg in trek. Wij kregen eerst een film te zien en daarna een rondrit met een treintje prachtig zo`n uitgebreid gebied zo groot en mooi. Wij gebruikten daar eenvoudige lunch, soep met een harde bol. `s Avonds was er een bingo met een hapje en drankje en de mannen konden voetbal kijken in de filmzaal jammer voor de mannen dat Nederland verloor.

Vrijdag:  Vertrek 10.00 uur. Tja, en dan alweer naar huis, een lunchpakket klaarmaken voor de terug reis. Vervolgens naar Keulen te rijden om daar nog een paar uur te vertoeven de Dom te bekijken of te winkelen. Kortom voor ieder wat wils. En zo komt aan de 5-daagse reis ook weer een einde. Onze afscheidsdiner was in Restaurant Bosgoed in Wilp.
Om plusminus 20.45 uur kwamen wij moe en voldaan weer thuis.
Frits sprak een woord van dank voor onze chauffeur Berend Withaar.

De Senioren Belangen reiscommissie kan terugblikken op een gezellige en harmonieuze midweek.

(verslag: Gerrie Velker)

 
Copyright © 2020 Senioren Belangen.