Fietstocht 19 juli

Deze keer is er een mooie tocht uitgestippeld richting Achterveld. De afstand is ongeveer 25 à 30 km.
Klik hier voor meer informatie 

Inloggen bestuur

Mededeling reiscommissie

images 4Voor de 5-daagse reis naar Duitsland van 26 t/m 30 augustus is er door omstandigheden een 2-persoons kamer vrij gekomen. Mocht u interesse hebben bel dan even naar Frits Velker of Arie Steinmann.
Frits 033 286 7078, Arie 033 286 3996
Wat gebeurd er?
Oplichters stuuren valse emails of bellen u op over bijvoorbeeld een nieuwe creditcard, bankpas of Rabo Scanner of ze vragen u uw zogenaamde "oude" bankpas op te sturen naar een opgegeven adres. Doe dat dus NOOIT.
 
Ga niet in op telefoongesprekken of emails waarin u om bankgegevens wordt gevraagd. Klik nooit op een toegestuurde link waarin ze om bankgegevens vragen en beëindig gewoon een telefoongesprek.
Geef nooit uw bankgegevens per telefoon of email aan een ander.
Neem in geval van twijfel contact op met uw bank en als dat niet gelijk lukt kunt u ook altijd met een van onze bestuursleden contact opnemen om advies te vragen.
 
U kunt snel een controle doen door boven in uw browser na te gaan of er bijv. een website adres (url) wordt weergegeven die begint met " https:// " (zie afbeelding). Is dat niet het geval dan mailtje weggooien en/of de link niet openen.
 
veilige url
 
Laat u niet beetnemen !!!
 
 
 
 
             Facebook logo                  privacy verklaring

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.