Dinsdag stond een boottocht over de Moesel op het programma, wij hebben 2 uur over de Moesel gedobberd een verademing zulk prachtig weer en zo'n mooi uitzicht werkelijk prachtig . De verwachtingen waren hoog gespannen want na de boottocht gingen wij naar een wijn proeverij wat een ieder erg leuk vond. Wij kregen 6 soorten wijn gepresenteerd en niet de minste , bij de proeverij kregen wij Flammkuchen een soort pizza echt smakelijk. Ook was bij de wijnproeverij een klein speeltuintje met een ezel, waar sommige dames gretig gebruik van maakte het leek wel een schoolreisje van vroeger, skelter,wip, schommel,overal werd gebruik van gemaakt, natuurlijk vooral met wat wijn achter de kiezen wil dat wel. In de bus terug naar het Hotel was het wel wat rumoeriger maar ook gezellig.

Woensdag op naar Echternach, een prachtige stad met veel bekijks. Vanwege de warmte doken de meeste gelijk op het terras. Vervolgens naar Luxemburg Stad, om eerst door het Mullertal te rijden met zijn prachtige rotsen aan weerszijde van de weg zo mooi en zo indrukwekkend. Wat een prachtige natuur, wat kan een mens genieten. Vanwege de hitte is het programma ingekort wij konden het de mensen niet aan doen om 2 uur in Luxemburg Stad te slenteren. Wel heeft de chauffeur ons de mooie plekjes laten zien. Om daarna via een mooie route en een koffiestop naar het Hotel te rijden, een ieder kon zich opfrissen of gaan zwemmen waar gebruik van gemaakt werd.

Donderdag Clervoux vertrek van het Hotel 9.30 het was allemaal zo relaxd je had alle tijd om te ontbijten een grandioos ontbijtbuffet zoveel lekkers. In Clervoux kreeg men de tijd om de stad te bekijken of te winkelen, S'Middags hadden wij vrij en kon ieder zijn gang gaan. Verschillende mensen hebben een retourtje kabelbaan gedaan, of als mensen naar het slot wilde bracht de chauffeur hen zo dicht mogelijk bij het slot om hen ook weer op te halen. Niemand hoorde je klagen er was voor ieder wat wils,terrasje of gewoon lekker even rusten op je kamer of balkon. Tja en dan de feestavond dat was het klapstuk van de avond . Nadat wij allemaal een consumptie kregen aangeboden door seniorenbelangen kon de muziek beginnen een fantastische zanger met gitaar die echt zo mooi zong en die zelfs Tulpen uit Amsterdam zong. Er kwamen verschillende mensen op de vloer en zeker Truus die er op los danste met de chauffeur. Ook de polonaise kwam goed op gang en ieder deed gezellig mee. Bezweet ging men naar de kamer.

Vrijdag om 9.30 vertrokken wij richting Woudenberg om plusminus half 11 een koffiestop bij de bus . Om 12.30 uur arriveerde bij De Bokkenrijder in Vaals Drielandenpunt voor een heerlijke lunch en kroket. Wij kregen daar ruim de tijd om daar wandelen of de toren te beklimmen of lekker te niksen op terras. Om 14.30 uur richting Hoenderloo in restaurant De Ruggestee voor een smakelijk diner. Frits sprak een woord van dank aan de chauffeur Paul die ons de hele week voortreffelijk heeft gereden, Paul wij zijn je ontzettend dankbaar voor je inzet. Frits wenste een ieder wel thuis en kan de Senioren Belangen reiscommissie Arie en Frits terug zien op een geslaagde reis.

bus200