Fietstocht 19 juli

Deze keer is er een mooie tocht uitgestippeld richting Achterveld. De afstand is ongeveer 25 à 30 km.
Klik hier voor meer informatie 

Inloggen bestuur

Mededeling reiscommissie

images 4Voor de 5-daagse reis naar Duitsland van 26 t/m 30 augustus is er door omstandigheden een 2-persoons kamer vrij gekomen. Mocht u interesse hebben bel dan even naar Frits Velker of Arie Steinmann.
Frits 033 286 7078, Arie 033 286 3996

Poortbikers gaan weer op de fiets.

poortbikers320Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag gaan de Poortbikers uit Woudenberg op de fiets.
In de zomermaanden (april t/m oktober) gaan we doorgaans op de racefiets en in de wintermaanden (november t/m maart) op de mountainbike.
De Poortbikers zijn 60 plussers die recreatief iedere week 70-80 km in de regio rond Woudenberg gaan fietsen op de racefiets. Er wordt gemiddeld niet harder gereden dan 25 km per uur.
In de wintermaanden wordt er op de mountainbike in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug gereden, dat fietst wat beschutter en is daardoor minder koud. Van rijden op een trail wordt je overigens vanzelf wel warm. Hier zijn de afstanden ongeveer 40 km omdat er minder snel wordt gereden.

In de zomermaaanden verzamelen en vertrekken om 13.00 bij het Cultuurhuis in de Dorpsstraat.
In de wintermaanden verzamelen en vertrekken om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de Joh.F.Kennedylaan (bij TV 'T Schilt).
Onderweg wordt nog gepauzeerd  om van een drankje te genieten. Er is nog voldoende plek om je aan te melden. Een redelijke conditie, een goede racefiets en wat humor is voldoende. 
Informatie of aanmelden kan bij Hilbrecht Haan op 06-51368643 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             Facebook logo                  privacy verklaring

Lokaal nieuws

rtvutrecht100 
 
Logobdu100 

Landelijk nieuws

 logo nu nl    logo nu sport
 
Copyright © 2019 Senioren Belangen.